Flyt...

Flow eller flyt vad fasen är det för nåt egentligen? För mig kommer detta aldrig vara enkelt att uppnå dock kan jag lätt identifiera när det infinner sig. Så här började det;
Vaknar lite förvirrad och trött. Inez måste på något sätt till vårdcentralen, Maria behöver bilen hemma under veckan då jag kommer vara på västkusten tom torsdag, jag skall börja föreläsa i Strängnäs kl 13:30 detta innebär att jag måste med ett tåg som går 11:50 från centralstationen i Stockholm.10:20 har vi lastat in oss i bilen med 45min till Norrtälje enkel matematik säger mig att det inte kommer funka...
Maria och Inez som har en tid att passa måste släppa mig längs motorvägen...
Ca 3 sekunder efter detta stannar en bil som har en fråga, det slutar med att de skjutsar mig hela vägen till Centralen! 15min till godo så jag hinner äta också!

Efter föreläsningen har jag 7min på mig att ta mig från Ulvhäll till Strängnäs station. Har inte bokat någon taxi för att jag litade på mitt flyt! När jag kommer ut från lokalen står det en taxi med öppen dörr och väntar, Jag glider in på stationen med ca 14 sekunder till godo!

Det handlar enligt mig om en känsla av tacksamhet som förekommer det man är tacksam för. Tillit är en aspekt av det men det ligger djupare. Jag hoppas kunna befinna mig i det under ett par dagar minst.

Det som triggar igång det hos mig är nästan alltid struktur, strategi och ansvar konstigt nog. I det här fallet så har jag dubblat min fysiska träning och därigenom fyrdubblat mitt välmående. Det brukar leda till flyt eller flow.

Allt går lätt just nu, just det glömde bort att fortsätta snusa i torsdags och det har inte heller varit någon utmaning så långt! Fasen får det gå så här lätt!?
Ja! Eller?

RSS 2.0